X
X
Derulează în sus
  1. Acasă
  2. Politică de retur

Politică de retur

RETURNARE PRODUSE

Conditii de returnare

Satisfactia dumneavoastra este cea mai importanta pentru noi. Astfel, daca nu sunteti satisfacut de produsele ravebabe.ro, le puteti returna catre noi intr-un termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului pentru rambursarea completa a costului produsului/produselor.
Conform Ordonantei de Urgenta 34/2014 privind drepturile consumatorilor, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.
Produsele pot fi returnate numai daca se intrunesc urmatoarele conditii:
  • Produsul/produsele returnate se afla in starea lor originala, initiala, nepurtate si fara defecte;
  • Produsul/produsele returnate nu prezinta deteriorari datorate unei utilizari sau urme de purtare de orice fel (incluzand dar nelimitandu-se la: miros in urma purtarii sau spalarii produsului, urme de uzura, urme de purtare, urme de curatare personala sau profesionala, pete de orice fel, etc.)
  • Daca BANDA DE SIGILIU atasata fiecarui produs de imbracaminte (exclus accesorii) este intacta, la fel si abtibildul (stickerul) sigiliu care este atasat fiecarei benzi de sigiliu. In cazul in care banda de sigiliu nu ramane intacta si atasata de produs in stare originala sau stickerul sigiliu este dezlipit, rupt, taiat sau detasat in orice fel de pe banda de sigiliu, produsul nu poate fi returnat, returul va fi refuzat si va fi trimis inapoi catre expeditor.
  • Produsul/produsele returnate sunt insotite de ambalajul original, eticheta de carton a brandului nedetasata, banda de sigiliu nedetasata in stare intacta, insotite de documentele primite in cutie si toate acesoriile care insotesc produsele in colet.
Termenii de returnare sau schimbare al produselor pe teritoriul tarii:

– Daca doriti sa returnati produsul si sa primiti banii inapoi sau sa schimbati produsul, costul aferent expedierii coletului returnat intra in sarcina dumneavoastra.

– Puteti expedia coletul prin orice firma de curierat door-to-door, exclus Posta Romana! Produsele se returneaza la adresa: Str. Sergent Cuibaru Ion, nr. 74-76, sector 3, Bucuresti cu destinatarul: IG PRO WORLDWIDE AFFAIRS SRL.

– In colet mentionati numele complet pe care a fost plasata comanda, numarul de telefon pentru contact si numarul comenzii. In plus, in cazul schimbului va rugam sa mentionati produsul returnat si produsul/marimea cu care se doreste a se face schimbul. In cazul retururilor, va rugam sa mentionati IBAN-ul contului (acesta sa fie in LEI si sa nu fie Revolut) si numele titularului de cont in care doriti sa va returnam banii.

– Produsele achizitionate cu voucher NU se pot returna.

– Avem rugamintea sa trimiteti produsele exact cum au fost expediate catre dvs. (ex: sireturi / catarame / curele inchise, cutia de transport). Produsele trimise NECONFORM vor fi returnate catre expeditor.
Articolele la reducere nu pot fi returnate ci doar schimbate cu alte produse.
Articolele care nu sunt returnate in conformitate cu politica de mai sus nu beneficiza de rambursare. Dupa caz, anumite produse vor fi rambursate la ultimul pret sau pretul curent sau ar putea fi retinute de catre ravebabe.ro.

RAMBURSARE

Banii inapoi in maxim 14 zile in caz de retur.

O data ajuns la noi coletul cu produsele returnate, ravebabe.ro se obliga sa returneze prin transfer bancar contravaloarea produselor in termen de 14 zile de la data primirii si validarii returului; in aceasta contravaloare nu sunt incluse taxele pentru transportul produselor returnate.